"Zoektocht naar de magische pompoenen"

Miss Fonkel en Pom.me slaan opnieuw de handen in elkaar! Deze keer doen ze het niet alleen en organiseren ze samen met de abdij van Herkenrode een leuke Halloweenzoektocht voor jong en oud.

​Tijdens de herfstvakantie van zaterdag 30 oktober 2021 tot en met zondag 7 november 2021 kan je op de site van de Herkenrode abdij een wandeling maken waarbij je mee opzoek gaat naar de magische pompoenen.

De vriendelijke Herkenrode heksen willen graag magische pompoensoep maken. Maar er gebeuren rare dingen rond de abdij! Telkens wanneer ze de magische pompoenen willen oogsten, zijn ze verdwenen! Het lijkt wel alsof het er spookt! Ga jij mee opzoek naar de verdwenen pompoenen?

Reserveer dan nu jouw ticket en ga samen het avontuur aan!

Bestel je jouw ticket voor 18 oktober dan krijg je het E-book 'Maak een lekker feest van je herfstvakantie' ter waarde van '7.99 euro' er gratis bovenop, wacht dus niet te lang want de plaatsen zijn beperkt.

​Met dit ticket ontvang je alle benodigdheden om de opdrachten uit te voeren tijdens de Halloweentocht:

-  Speurkaart
-  Plannetje
-  Allerlei attributen
-  Iets lekker voor onderweg en na de wandeling

Prijs per ticket: 8,5 euro
*één ticket is voorzien op één kind.
Volwassenen zijn gratis tenzij je graag zelf actief wilt deelnemen aan de zoektocht.

Zet je de magie van de wandeling graag thuis nog verder, bestel dan zeker ook het magische pompoenpakket:

Dit pakket bevat alle ingrediënten (voor 6 personen) en het recept om samen met je kind(eren) de heerlijke pompoensoep thuis te maken. Dit gerecht is volledig vegetarisch en kan ook in de diepvries. Ideale manier om nog wat na te praten over de wandeling en je kind(eren) te betrekken bij het koken! Verder zitten er nog een paar extra ideeën in om de soep nog leuker te maken. Het pakket is ook zo voorzien dat je er een Halloweenpompoen van kan maken.

De start van de wandeling en het onthaal waar je jou speurattributen kan ophalen bevindt zich in de poortgebouwen aan de herkenrode site. Je kan hier op basis van de naam waarmee je de reservering maakt en de bevestigingsmail alles oppikken tussen 9u30 en 16u30.

​Op 1 november gaat de magie nog een stapje verder en toveren de herkenrode heksen nog wat meer uit hun toverboek. Op deze Dag van de magische wezens wordt de zoektocht naar de magische pompoenen nog aangevuld met gezellige workshops. Ben je benieuwd naar wat de magie jullie nog zal brengen, klik dan op de magische knop!