Wie is Miss Fonkel?

De madame achter Miss Fonkel?

Hallo jij, ik ben blij dat je er bent. Dat wil zeggen dat jij ook van elk moment een Feest wil maken, net zoals ik. Ik neem je mee in het creatieve proces en samen creëren we prachtige momenten voor jong en oud. Ik zorg voor dat ene detail waarnaar je nog op zoek was, geef je tips en tricks om van je Feest een echt Fonkelmoment te maken.

Heb je zoveel keuze stress dat je het liever uit handen geeft? Ik ben er om je te helpen deze keuzes te maken en je eigen Feest te creëren. Komt helemaal goed!

Met de 8 jaar ervaring in de interieurwereld, van Parijs naar China naar Amerika, wil ik van elk moment een Feest maken en jullie ogen laten Fonkelen.

Voor de jongste onder ons heb ik een echt zwak: Hoe zij de wereld zien, zo open en zo vrij. Het raakt me dat kinderen vaak door de maatschappij gevormd worden tot iets omdat het zo hoort. Met Miss Fonkel wil ik die zelfontplooiing, gewoon jezelf kunnen zijn, terug naar boven laten komen. Want zelfs ik heb het soms nog moeilijk om gewoon mezelf te zijn en zou dat net niet iets heel simpel moeten zijn, jezelf zijn?

In 2020 hebben we allemaal mogen ervaren dat niets zeker is. Vanuit dat besef heb ik de kracht  gevonden om mijn hart te volgen en mijn vurige droom werkelijkheid te maken: Miss Fonkel ontstond.

ik ben 10
ik hou van 11