Workshops

Hallo allemaal,

We zijn druk bezig om binnenkort weer workshops te geven. Wil je graag op de hoogte blijven laat dan zeker je contactgegevens achter via onderstaande button.

Hou zeker onze site, Facebook en Instagram in de gaten.

Fonkelende groeten,

Miss Fonkel

Workshops - Volwassenen

workshop 7

Workshops - Kinderen

workshop 5

Bij Miss Fonkel draait het allemaal rond “Feest”.

Volg je een workshop bij Miss Fonkel dan kom je in een Feest terecht, een totaalbeleving. Met tips en tricks over alles wat met Feesten te maken heeft.

Tijdens elke workshop maak je kennis met partners die deel kunnen uitmaken van jouw Feest.

En daar hoor je het al  Jouw Feest                                                                         Jouw Fonkelmoment

Tijdens het maken van je moodboard gaan we op zoek naar wat je hart sneller doet slaan. Je gaat zelf je fonkelmoment creëren op papier. Het moodboard zal de leidraad zijn om van jouw droomfeest een echt Fonkelmoment te maken.

Klaar om jouw droomfeest vorm te geven? Neem dan een kijkje tussen de workshops die op de planning staan en wie weet zien we elkaar op het “Feest”?

Tijdens de workshops/kampen legt Miss Fonkel de nadruk op jezelf kunnen zijn.

Alles kan (of toch veel) en niets moet.

Miss Fonkel staat voor Feest en dat kan je ook creëren met de kleinste dingen. Kinderen mogen nieuwe dingen ontdekken, zichzelf zijn. Ruimte om zelf dingen te ontdekken , te creëren zonder al te veel sturing. De Fonkeling in de ogen van de kinderen bij het zien van hun eigen creatie, dat is toch Feest.

CREATIEF * BEWEGING * ONTDEKKEN * 1 GROOT FEEST

Heb je er zelf al zin in gekregen en lijkt het wel iets voor jouw dochter/zoon? Schrijf hem/haar dan zeker in. Is de workshop al volzet, dan mag hij/zij op de reservelijst.